Black Friday a Székkirálynál

Mindjárt itt van az idén is a Black Friday.

 

A divatos amerikai kereskedelmi ünnep a karácsonyi vásárlási időszak nyitánya, amely már az angolszász világban régóta jelen van és ma már szerte a világban megrendezésre kerül.

A fekete péntek az informális elnevezése az egyesült államokbeli Hálaadás másnapjának, amikor is a figyelem a karácsonyi vásárlásra összpontosul. Ez nem csoda, hiszen az említett téli ünnep már régóta egymás megajándékozásáról szól. Bár Amerikában az akciózási gyakorlatra, 1952 óta minden évben sor kerül, maga a fekete péntek elnevezés, csak a ’80-as években terjedt el.

A név eredete azonban homályba vész, ugyanis a fekete szín ez esetben jelentheti a zsúfolt boltokat és a nyomukban megnövekedő forgalmat, valamint az üzletemberek profitját, a tinta színén keresztül a kimutatásokon át. Talán mindkettő egyaránt igaz. Bárhogy is, az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály, már régóta minden évben nagyarányú termékakciókkal és árengedményekkel készült, és most is elhozta a 2018. év legjobb árait.

Szék akciónk keretén belül akár 70%-os kedvezménnyel is megvásárolhatóak lesznek mától, egészen november 25-éig, mert a Székkirálynál hamarabb indul a FEKETE PÉNTEK!

 

Válasszon olcsó székeink között és készüljön fel a karácsonyra már most! Válogasson a különböző színű és stílusú gyerek forgószékek, irodai forgószékek, ifjúsági forgószékek és gurulós székek között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük