Akcióval indul a Design Hét

Hamarosan elkezdődik Budapesten a Design Hét, amikor végre Nálunk is a design kerül középpontba. Óriási akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Akcióval indul a Design Hét az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél2016. szeptember 23-tól október 2-ig rendezik meg a Design Hét eseményét, mely számos színvonalas programmal várja az érdeklődőket és a szakmabelieket városszerte. Akárcsak a tavalyi évben, a Design Hét programjaiban idén is a design kapja a központi szerepet az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában. Mi idén is egy nagyszabású designakcióval kívánunk kapcsolódni az eseményhez.

Az esemény alkalmából most 20 különböző design terméket lehet tőlünk kedvezményesen megvásárolni.

Fémvázas székeinket a vastagon párnázott ülés és háttámla teszi kényelemessé, illetve komfortossá. Jellemzőik közé a letisztultság és az elegancia tartozik, alap-designelemük a fémváz egyedi és stílusos kialakítása.

Swing fémvázas kárpitozott székAz érdekes S-alakú, de hihetetlenül stabil kivitelezésű Swing modell kárpitjának választható színei: fekete, barna és lila. Ráadásul némely változata akár, több mint 50% kedvezménnyel is megvásárolható.

A Lotte fémvázas kárpitozott székünk karfás és karfa nélküli változatban, több színben is kapható. A Design Hét alatt a fekete műbőrrel kárpitozott karszékváltozat vásárolható meg akciós áron. Aki a világosabb színeket kedveli, annak van, még a Swing modellnél is olcsóbb, S-alakú székünk, melynek különlegessége az áthelyezést segítő designfogantyú. Az MF-5245 fémvázas szék úgynevezett mud, azaz szürkés sárbarna textilbőrrel kapható.

MF- 3663 akciós fotelAzok számára is van ajánlatunk, akik a design mellett fontosnak tartják a kényelmet. Design foteleinket a retró korszak ihlette, mely fiatalos, bohókás stílusával bármelyik egyhangú lobby-t, ügyfélszolgálatot vagy várótermet feldobja, és még otthonra is kiváló lehet. Gömb alakú foteleink textilbőr ülőfelülettel kaphatók. A kerek formák és a lila szín kedvelői, igazi különlegességet vihetnek haza otthonukba az MF-3663 design fotel személyében, melynek ülőfelülete fekete színű. Lila külseje pedig, extra metálfényű.

A Lux Global (MF-5281) design fotel letisztultabb stílusával a hógömböt idézi, hiszen króm, fehér ABS a külseje és csak belül az ülőfelületen fekete. Aki viszont teljes egészében a fehér színhez ragaszkodik, annak is van kedvező árú ajánlatunk: az MF-6768 elnevezésű magas támlás, retró koktélfotelünk, 360 fokban forog.

OFFICE II Biurowy design irodai forgószék fekete hálósA forgószékek sem maradhatnak ki a design világából! Áruházunkban száznál is többfajta változataik gyerekek, fiatalok, felnőttek és komoly cégvezetők számára is kényelmet, sőt több esetben érdekes designélményt biztosítanak.

A már nevében is meghökkentő OFFICE II Biurowy design irodai forgószék fehér-fekete, illetve szürke-fekete változatban kaphatók áruházunkban. Kedvezményes áron a fehér-fekete változatot lehet most megvásárolni.

Akik számára a design a legfontosabb kritérium egy forgószék vásárlásánál, azoknak az egyedien kialakított OF-0751 irodai forgószéket ajánljuk, mely stílusjegyei mellett tekintélyt és tiszteletet parancsol használójának.

7201 Asyn ufo forgoszek - A Design Hét akciós termékeAz ergonomikusan kialakított háttámlával rendelkező 7201 Asyn ufo forgószékünket azoknak ajánljuk, akik számára a design mellett elengedhetetlen feltétel a kényelem is. Az állítható magasságú karfa, a gázliftes magasságállítás és az egymástól függetlenül állítható ülőlap és háttámla mind-mind a vásárló kényelmét szolgálja.

A fiatalok számára a Dingo típusú, rózsaszín változatban elérhető forgószéket kínáljuk, mely tökéletes választás egy lányszobába. A gyermekeket sem hagyjuk ki a sorból, számukra is van ajánlatunk: a Darian fix karfás, alacsony támlás forgószék tökéletes egy iskolakezdő, vagy egy általános iskolás gyermek szobájába.

Azok számára, akik teljes mértékben a kényelmet helyezik előtérbe, az OF-0647 és OF-0649 XXL karfás forgószéket ajánljuk, mely tiszta fekete és fekete-szürke színben kapható, de a legfontosabb, hogy 150 kg a teherbírásuk. A komfortot és kényelmet kedvelők választhatják az ergonomikusan kialakított, 200 kg-ig terhelhető XXXL-forgószékeket is, melyek megvásárolhatók fekete, bézs, szürke és barna színben.

Végül, de nem utolsó sorban a króm talpú, állítható magasságú (gázliftes), fehér textilbőr bevonatú MF-3931 design bárszékünk is kedvezményesen megvásárolható, mely sokak szerint, egy tipikus csajos designelem. Tökéletes választás lehet a konyhába, vagy akár egy magas pultfelülettel rendelkező manikűrszalonba is.

Comments are closed