Karácsonyi akció

 

Az Impala Bútorkereskedő Kft. számára fontos, hogy karácsonykor is elégedettek legyenek az áruházba betérő vásárlók és a 10 ezer raktáron lévő termék közül megtalálják a legmegfelelőbbet, ezért csokorba gyűjtöttük a fenyőfa alá is betehető ajándékötleteinket. Íme, az Impala karácsonyi akció!

Impala-karácsonyi akcióJelenlegi akciós kínálatunkban kiemelt helyen szerepel az MF-5031 fekete-fehér, füst színű üvegasztalunk, ami elegáns külsejének köszönhetően ideális a modern stílus kedvelői számára nappalik, dolgozószobák vagy irodai tárgyalók berendezéseként. A reggeli kávék elfogyasztásához, a karácsonyi vacsorához, de egy családi ebédhez is tökéletes választás. Füst színű üveglapja különleges hangulatot kölcsönöz a szobának. A rendhagyó módon kialakított lábazat fekete-fehér asszimmetriájának köszönhetően válik még egyedibbé. 90 x 150 centiméteres mérete és légies vonala szinte bármely lakásban érvényesül. Az ünnepek közeledtével kiváló ajándékötlet lehet azok számára, akik hasznos, de egyedi meglepetéssel szeretnének kedveskedni szeretteiknek. Ajánljuk nászajándékként, fiatal pároknak az első közös lakás bútoraként, diplomaosztóra friss diplomásoknak lakásuk, albérletük otthonossá tételéhez. S, ha a mérete gondot okozna a fa alatt, akkor a kisebb fenyőfát érdemes inkább rátenni. Jól fog rajta mutatni. 

Impala-karácsonyi akcióIntenzív, piros árnyalatával jól illik a karácsonyi hangulathoz az MF-4299 relax fotel, ami kényelmes, valódi relaxálásra és pihenésre alkalmas fotel. Hajlított karfával és rétegelt favázzal van ellátva, amelyben kellemes hátradőlni egy kimerítő hétköznap után. De az év bármely időszakában és a lakás bármely terében is jó szolgálatot tesz, hiszen kihelyezhetjük erkélyünkre, teraszunkra is, hogy élvezni tudjuk a napsütést. Enyhe rugózása, nem csak szerkezetének ad biztonságot, hanem a pihenést is segíti. Élénk, vidám színének és formájának köszönhetően, játékos bájával bármely nappalit vagy irodát hangulatossá varázsol. Alkalmas vendégek fogadására, otthon egy kötetlen beszélgetéshez, könyvolvasáshoz, irodában a feszültebb helyzetek utáni gyors relaxálásra is. Természetesen tökéletes karácsonyi ajándék az ünnepek közeledtével. Ötletes és praktikus családtagoknak és barátoknak is, akik szeretik a kényelmet és a modern stílusú berendezési tárgyakat. A szövet tisztítása egyszerű, vegyileg tisztítható és vasalható is. Szerkezete könnyed, nem igényel erőfeszítést megmozdítani, áthelyezni.

 

Impala-karácsonyi akcióCs 317 812 B/21-es, Dolly névre keresztelt székünk igazi különlegesség, főleg olyanok számára, akik merészebbek. A tarka mintázatú, lányregényeket, vadnyugati romantikát idéző szék egyaránt alkalmas bármely stílushoz. Tökéletesen passzol étkező vagy kerti asztalhoz, sőt, akár vendéglátóegységbe is, de irodai bútornak is kreatív és remek választás. Egyedi kivitelezésű háttámlájának és puha ülésének köszönhetően kényelmes. Kapható karfával ellátott változatban is vagy más szövettel, ezek azonban nem akciósak. Fekete-fehér színe és mintája miatt illik valamennyi fal színéhez, általában a fiatal és az idősebb korosztály tetszését is egyaránt elnyeri. 82 cm magassága 45 cm ülésszélessége mellett, súlya pusztán 4,2 kg. Szettben karácsonyi ajándéknak is tökéletes, például egy étkezőasztal mellé.

 

 

 

Impala-karácsonyi akcióAzoknak, akik fiatal hölgyek, lányok számára keresnek meglepetést örömmel ajánljuk egyik sikertermékünket akciós áron. Az MF-3663 fotel krómszínű lábazattal, lila színben és fekete textilbőr béléssel kapható. A lányszobák elengedhetetlen darabjai enyhe retro stílussal akár bár- vagy koktélfotelként is megállják a helyüket. Az ABS, műanyag palást egy speciális műanyag rövidítése, aminek előnye, hogy felülete hő- és ütésálló, kemény és fényes, időtállósága garantált. A bútor alkalmas az extravagáns, modern stílus kedvelői számára otthoni használatra, mert kényelmes, kis helyen is elfér, mégis egyedivé teszi a szobát. Lila színének köszönhetően felkapott és trendi. Azon vendéglátóipari vállalkozók, tulajdonosok számára is ideális választás, akik bárjukat, kávézójukat fiatalosan és egyedien szeretnék berendezni, hogy a vendégek ne csak az ízekkel és a kiszolgálással legyenek megelégedve, hanem a helyiség hangulatával is. Jó választás akkor is, ha egyedivé szeretnénk tenni irodánkat. Magassága használattól függően állítható, 46 és 77 cm között. Ülésszélessége: 69 cm.

 

Impala-karácsonyi akció

Most igen kedvező áron szerezhet be egyedi, antikolt hatást keltő széket. Az MF-5304 fémvázas, kárpitozott székünk, króm talapzattal, antik, barna textil kárpitozással és garantáltan kényelmes üléskialakítással hívja fel magára a figyelmet. Ülése és háttámlája is vastagon párnázott, kellemes hátradőlni benne. Antik stílusával tökéletes a klasszikus stílus kedvelőinek. Retro feelingje elrepít minket a nyolcvanas évekbe. Ideális nappalikba vagy irodákba, de akár olyan szórakozóhelyekre is, ahol a vendégek nosztalgiázni vágynak. 

 

 

 

 

 

 

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Comments are closed